מעקב הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב הריון
    ננ
    19/08/2008

הי אני בהריון, שבוע 16 הייתי בשבוע 11 בביקור ראשון אצל רופאה(מכבי) והיא אמרה לי לחזור אליה רק אחרי סקירת מערכות(שבוע 22) אני לא עושה סקירה מוקדמת. אבל ביקשתי ממנה לעשות לי אלוטרא סאונד והיא לא מוכנה היא אומרת שהתקציב שלה זה אולטרא סאונד אחד בטרימסטר ראשון ועוד שניים בטרימסטר שלישי, האם זה נורמלי?? איך אני יכולה לדעת לאורך כל התקופה שההריון אכן מתפתח כתיקנו? מה הסנטנדט למעקב הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב הריון

הוספת תגובה

• איזה שטות פעם ראשונה שומעת דבר כזה

א
    19/08/2008

בהריון שלי עשיתי אולטאסאונד כמעט כל שבועיים. תבדקי מול רופא אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה קופת חולים?

ננ
    19/08/2008

תאמת כבר הייתי אצל רופא אחר והיה לו יחס גרוע אז עברתי אליה. אולי יש לך המלצה על רופא/ה נחמד וסימפטי ומיקצועי באזור המרכז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על רופא

אלין
    19/08/2008

היי, אם את במכבי יש את ד"ר דניאל טוגנדרייך. הוא רופא מעולה, סבלני ואיכפתי. מקבל במרפאה בגבעתיים. טל: 035117083 בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב

ד''ר פרדי דוד
    19/08/2008

המעקב השגרתי שמבצעים לאשה בהריון במידה ומהלך ההריון תקין הנו לפי שיקול דעתו של הרופא המטפל ובהתאם לשבוע ההריון. בד"כ אחת לחודש עד 5 שבועות אם הכל מתנהל כשורה.
    אין לבצע בדיקות US מיותרות ובטח לא כל שבועיים אם הכל תקין.
    בהריון תקין מומלץ לבצע בדיקת US בשליש הראשון, סקירה מוקדמת ושקיפות עורפית לפי בחירת האשה (לא כלולים בסל הריאות) סקירה מורחבת בין השבועות 21-23 , מעקב גדילה והערכת משקל בשבוע 31 .
    קיימים רופאים שעל מנת לשמוע דופק עוברי מבצעים בדיקה במכשיר ה- US כי אין ברשותם מכשיר אחר שניקרא דופלר שנועד לשמוע דופק עוברי, המטופלת מתרגמת זאת בטעות כאילו ביצעו לה בדיקת US מלאה.
    ובכלל, מה מביא אשה בהריון תקין לבקר כל שבועיים אצל הרופא וגם לבצע בדיקת US ?
    מכשיר ה- US מופעל לפי שיקול דעתו של הרופא המטפל בלבד !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו