מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ל"ד גבוהאנונימי19/08/2008
אני בת 28, היריון ראשון ותקין,בריאה , אתמול הלכתי לרופא לבדיקה שגרתית והוא מדד לי לחץ דם 150/100 ושלח אותי דחוף למיון(משם שוחררתי לאחר שעה עם לחץ דם תקין ללא טיפול כלשהו, ללא חלבון בשתן) לחץ דם שתמיד עד כה היה נמדד היה תקין בהחלט, כמו כן יש לציין שרק בשבוע וחצי אחרונים הופיעו בצקות ברגליים ואני לא מצליחה להיכנס לשום נעל, היום רופא הופנה אותי כל יומיים לאחות לעשות בדיקת שתן בסטיק ולמדוד לחץ דם, השאלה שלי למה פתאום כזאת עלייה פתאומית והאם זה יכול להזיק להמשך התפתחות של העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע כמו
מיקי20/08/2008רעלת הריוניות - תעשי חיפוש בגוגל על "רעלת הריונית" - זה קורה רק בהריון ולא יודעים מה הסיבה לכך, אך זה מאופיין בבצקות ול"ד גבוה. יש להיות במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי22/08/2008לחץ הדם משתנה מבדיקה לבדיקה בהתאם לגורמים שונים המשפיעים עלינו (אוכל, מאמץ, חום וכו') ולכן מתייחסים רק לממוצע של הבדיקות. במידה ובבדיקוןת חוזרות הערכים יהיו גבוהים זה יכול לרמז על תחילת התפתחות רעלת הריון המצריכה התייחסות מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)