ל"ד גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל"ד גבוה
    אנונימי
    19/08/2008

אני בת 28, היריון ראשון ותקין,בריאה , אתמול הלכתי לרופא לבדיקה שגרתית והוא מדד לי לחץ דם 150/100 ושלח אותי דחוף למיון(משם שוחררתי לאחר שעה עם לחץ דם תקין ללא טיפול כלשהו, ללא חלבון בשתן) לחץ דם שתמיד עד כה היה נמדד היה תקין בהחלט, כמו כן יש לציין שרק בשבוע וחצי אחרונים הופיעו בצקות ברגליים ואני לא מצליחה להיכנס לשום נעל, היום רופא הופנה אותי כל יומיים לאחות לעשות בדיקת שתן בסטיק ולמדוד לחץ דם, השאלה שלי למה פתאום כזאת עלייה פתאומית והאם זה יכול להזיק להמשך התפתחות של העובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ל"ד גבוה

הוספת תגובה

• נשמע כמו

מיקי
    20/08/2008

רעלת הריוניות - תעשי חיפוש בגוגל על "רעלת הריונית" - זה קורה רק בהריון ולא יודעים מה הסיבה לכך, אך זה מאופיין בבצקות ול"ד גבוה. יש להיות במעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    22/08/2008

לחץ הדם משתנה מבדיקה לבדיקה בהתאם לגורמים שונים המשפיעים עלינו (אוכל, מאמץ, חום וכו') ולכן מתייחסים רק לממוצע של הבדיקות. במידה ובבדיקוןת חוזרות הערכים יהיו גבוהים זה יכול לרמז על תחילת התפתחות רעלת הריון המצריכה התייחסות מיוחדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו