מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה...לילוש19/08/2008
שלום! אני בהריוני ה 2 בשבוע ה 35 הריון לאחר 6 שנים.. הלידה הראשונה התרחשה בשבוע 39+2 עם זירוז עקב מיעוט מי שפיר (לא משהו רציני) שאלתי היא כזאת מה הסיכויים שגם הלידה הנוכחית תתרחש בשבוע כ"כ מאוחר והאם זה משנה אם היא נעשתה בזירוז כלומר זה מחייב או יותר נכון מה הסיכויים שיקרה מה שקרה בלידה הקודמת? עוד שאלה אני סובלת ממחזורים לא סדירים בדר"כ בגלל זה גם ההפרש של ה 6 שנים פשוט לא הלך בכל אופן המחזור הרשמי שלי היה ב 2007\11\13 אבל בגלל המחזורים הלא סדירים ולפי האולטראסאונד רופאת הנשים שלי קבעה כי היה ביוץ מאוחר והתאריך ו.א הוא 2007\12\16 בכל אופן בשבוע ה 32 נערך לי US מעקב גדילה ומתברר כי העובר לא מתאים לגיל ההריון אלא לשבועיים יותר והרופא שבדק את האולטראסאונד המליץ לשלול סוכרת הריון (מה שאין לי ברוך ה') או לתקן גיל הריון ניגשתי לרופא הנשים שלי והוא פסק לפי כל הבדיקות מהאולטראסאונד הראשון כי הגיוני יותר לתקן את התאריך כרגע אני נורא מבולבלת ומלאה בחרדה מהלידה(שלפי דברי הרופא זה קרב ובא) כי אני לא בדיוק יודעת מתי תתרחש האם מצב כזה מוכר לכם ומה אתם מציעים לי באמת ללכת לפי התאריך המתוקן? או ש...... (אגב בני הראשון נולד מאוד קטן בשבוע 39+2 הוא נולד 2.570 מצטערת על אורך ההודעה אשמח לקבל תשובה שיהיה לילה טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .מקפיצה
לילוש20/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש
מיקי20/08/2008מה ז"א בשבוע כ"כ מאוחר? זה בדיוק בזמן, זה לא מאוחר. העובר ברחם עד הזמן שהוא צריך וזה 40 שבועות, 39+2 זה לא מאוחר, זה נפלא ובדיוק בזמן. דבר שני, את מכירה מישהי שיודעת מתי הלידה? (חוץ מניתוחים שנקבעו מראש) אף אחת מאיתנו לא יודעת מתי תתרחש הלידה, כולנו בחרדה מסויימת. פשוט תפסיקי לדאוג, זה ייצא בסוף ולגבי התאריכים, חכי לתשובת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה
ד``ר איילון לחמן20/08/2008ללילוש שלום.
לא ברורות לי השאלות. האם ללדת בשבוע 39+2 זה מאוחר? השאלה מה הראו בדיקות האולטרה סאונד המוקדמות יותר,כשהקובעת היא בדכ הבדיקה הראשונה שבצעת לגבי גיל ההריון..מה היתה הערכת המשקל בבדיקה האחרונה שבצעת?.כרגע ,על סמך הצגתך את השאלה ,אין הרי בעיה אז מה הדאגה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)