מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום בזמן הביוץיערה21/08/2008
ד"ר שלום, הוסת האחרונה שלי התחילה לפני שבועיים וחצי (3.8). ביום ראשון, לפני 4 ימים (17.8) היו לי מיחושים בנרתיק, מעין תחושת צביטה קלה. יומיים לאחר מכן, שלשום, הופיע דימום קל בעיקר בניגוב. בחלקו היה אדום ובחלקו הפרשות חומות (נמתחות, דרך אגב). אתמול היתה הכתמה אחת קטנה בבוקר ואחר כך כלום. אחה"צ היתה לי הפרשה נמתחת. בערב כבר לא. אני אשמח לדעת לאור המידע הזה, מתי לדעתך סביר להניח היה הביוץ שלי? לפני הדימום? בזמן הדימום? אחריו? מעניין אותי גם על מה מעידים המיחושים האלו בנרתיק, שמרגישים כמו צביטה קלה, או מין משיכה/מתיחה. זאת על מנת לנסות לתזמן את יחסי המין כמה שיותר טוב. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ.
ד``ר איילון לחמן21/08/2008ליערה שלום.
התופעות שאת מתארת בתזמון הזה בהחלט יכולות להראות על ביוץ וזה הזמן לקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אז מתי לדעתך היה הביוץ?
יערה21/08/2008האם דימום בהקשר של ביוץ מעיד על ביוץ שכבר התרחש? שיתרחש? ותחושת הצביטה - מעידה על ביוץ שמתקרב? שקורה בדיוק? אני רוצה לדעת בחודש הבא מתי הביוץ מתקרב - חלון הפוריות - ומתי הביוץ עצמו מתרחש ואני פוריה רק עוד כיום אחד. תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
יערה22/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה שוב להקפיץ
יערה22/08/2008מקווה לקבל תשובה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר'יורם גלעדי
יערה22/08/2008אתה עדיין כאן? אודה לך מאוד על תגובה לשאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)