האם יכול להיות הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות הריון?
    נטלי
    23/08/2008

שלום, קודם כל רציתי להגיד שייש לכם פורום נהדר ושאתם עוזרים המון אז תודה. אני מנסה להיכנס להריון סה"כ במשך חודשיים לקחתי גלולות במשך 5 שנים וביוני 2008 הפסקתי אותם במטרה להיכנס להריון. ב 20/7/08 קיבלתי ועכשיו הייתי אמורה לקבל שוב ב 22/08/08 בהנחה שהמחזור שלי סדיר והוא 30 יום. ביצעתי 2 בדיקות של הריון בערכה ביתית אחת ב20/08/08 ואחת ב 22/08/08 שתיהן יצאו שליליות. קיימתי יחסי מין בפעם האחרונה בערך ב 8/08/08 ועדין לא קיבלתי מחזור ואין לי גם את הסימנים שלפני שבדרך כלל יש לי. יש לציין לפני הגלולות היה לי מחזור סדיר ולא סבלתי משום בעיה. ביומיים האחרונים יש לי דקירות בבטן התחתונה נדמה לי שזה בשחלות במיוחד בצד שמאל. רציתי לדעת האם יכול להיות שאני בהריון? למרות ששתי הבדיקות שביצעתי בבית היו שליליות...האם יש קשר בין הריון לבין הדקירות שאני חשה בבטן? סליחה על האורך , אשמח לקבל תשובה מהירה תודה רבה מראש נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יכול להיות הריון?

הוספת תגובה

• הריון?

ד``ר איילון לחמן
    24/08/2008

לנטלי שלום.
    דבר ידוע שלאחר נטילת גלולות רצופה יש שיבושי מחזור,עד שהמערכת ההורמונלית הפנימית שלך,שדוכאה במשך שנים חוזרת לתפקוד סדיר.דבר נוסף שכדאי לזכור ,ממוצע הזמן לכניסה להריון,ללא תרופות, הינו שנה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחת כדורים לסידור המחזור

נטלי
    24/08/2008

שלום, תודה רבה על התשובה המהירה...אבל אם אני לא יקבל מה אני אמורה לעשות? לחכות עד חודש הבא ולראות אולי חודש הבא זה יגיע או ללכת כבר לרופא נשים? על מנת לקחת כדורים כדי לקבל מחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו