מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסים וזיהוםמיטל23/08/2008
שלום רב. אני סובלת מדי פעם מהתקפי הרפס טייפ 2. בעלת כייל נוגדני IGG גבוה מזה 8 שנים. ידוע לי שהסכנה לעובר היא רק בזמן הלידה במידה ויש נגע פעיל. אני כרגע בשבוע 23 ואת הטיפול המונע אתחיל בעוד 9 שבועות. שאלתי מוזרה קצת, משהו שלפתע חשבתי לעצמי: במידה ואני מקיימת יחסים ויש נגע באזור הכניסה לנרתיק, לעיתים יש כאב לאחר כמה דקות של קיום יחסים ואינני יודעת האם זה כתוצאה מהחיכוך או הרפס...(לא קיימתי יחסים עד השבוע לאור חשש מפלצנטה פרביה חלקית ואירועי דמם קל בחודשים הראשונים). בקיצור - במידה ויש נגע הרפטי האם עצם קיום היחסים יכול להחדיר את הנגיף פנימה, לתוך הרחם ולפגוע בעובר? ידוע לי שהצוואר סגור ונצור אבל ידוע גם שהזרע מסוגל לחדור, וגם ידוע שישנם זיהומים שיכולים לחדור את הפקק הרירי. בקיצור האם יש מקום לדאגה?? ענבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום.
ד``ר איילון לחמן24/08/2008לענבר שלום.
אם הינו יודעים שקיום יחסים בהריון כאשר קיים נגע הרפתי,יכול לגרום להחדרת הזיהום לרחם,מן הסתם היינו ממלצים לא לקיים אז יחסים.אגב האם קיום היחסים עם נגע פעיל אינו כואב מאד?הוא כמובן מדבק.
לגבי הIGG זוהי בדיקה המראה על זיהום בעבר ולא על המצב הנוכחי. לשם כך יש לבדוק ה-IGM.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)