הריון ובדיקת הריון ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ובדיקת הריון ביתי
    דבורה
    24/08/2008

שלום, האם יכול להיות מצב שיש הריון תקין ואילו בבדיקת ההריון הביתית מופיע שאין הריון? אני מנסה להיכנס להריון כבר כמה חודשים. החודש המחזור מאחר לי אבל בבדיקות הריון ביתיות נראה כאילו אין הריון. האם יכול להיות מצב שאני בהריון, ההריון תקין ועדיין לא רואים את זה בבדיקה הביתית? תודה על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ובדיקת הריון ביתי

הוספת תגובה

• כן! עשיתי שתי בדיקות שיצאו שלילי

נעמי
    24/08/2008

הי דבורה, הייתי חייבת להגיב לשאלה שלך, כי זה בדיוק הסיפור שלי עכשיו. איחור במחזור, שתי בדיקות שתן שליליות, ובכל זאת הריון שהתגלה יותר מאוחר באמצעות אולטרה סאונד. אז אל יאוש, תמשיכי לשמור על עצמך ולקחת חומצה פולית... ודרך אגב, אולי את כבר מרגישה בהריון? כאבים בבטן התחתונה, רגישות בשדיים. כל אלו היו לי, בלי אישור של הבדיקה. בהצלחה, נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דבורה
    24/08/2008

תודה נעמי ומהפה שלך לאלוהים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו