שיליית פתח ודימומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיליית פתח ודימומים
    sigalit
    24/08/2008

אני בשבוע 20 להריון. משבוע 19 התחילו לי דימומים והפרשות ריריות חומות הממשיכות מדי יום. לאחר בדיקה אצל רופא וגם ביקור במיון מסתבר שיש לי שיליית פתח מרכזית. הרופא שלי אמר שהדימומים והההפרשות זה נורמלי בשל מצב זה ושאין כרגע משהו שניתן לעשות בגין המצב ונתן לי מנוחה של שבועיים אך סרב לתת לי שמירת הריון. אני חרדה מאוד כיוון שאני חוששת שזה יגרום לנזק לעובר ורוצה להתייעץ אם מצב כזה לא מצריך שמירת הריון?כמו כן האם עליי לגשת למרפאה/ מיון בשל כל דימום כזה (זה אומר שבערך כל יום אצטרך להיות שם). אני אמורה לחזור לעבודתי בעוד שבוע. אשמח לתשובתכם בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיליית פתח ודימומים

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    27/08/2008

שליית פתח (שליה שמכסה את צואר הרחם) עשויה לגרום לדימומים לפני ובמהלך הלידה. במקרה שכל פתח צואר הרחם מכוסה ע'י השליה לא ניתן ללדת רגיל אלא בניתוח קיסרי. מומלץ להימנע מקיום יחסים ו/או מאמץ גופני חריג, אך אין הוכחה ששכיבה בבית משפרת את תוצאות ההריון מעבר לנ'ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו