גודל עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל עובר
    נורית
    28/08/2008

שלום ביצעתי אולטרסאונד הערכת משקל לעוברית- אלו התוצאות: שבוע הריון לפי וסת אחרונה 37+1 90 מ"מ - BPD- ( מתאים לשבוע 36+5 ) 328 מ"מ - Head cir - ( מתאים לשבוע 37.3 ) 347 מ"מ- AB.cir - ( מתאים לשבוע 38.5 ) 94. - יחס HC/AC 77 מ"מ - femur len - ( מתאים לשבוע 39.3) הערכת משקל- 3540 האם העוברית לא גדולה מדי, אני רק בשבוע 37+1 מה יהיה בשבוע 40.??? אני מאוד מפחדת מהאפשרות לניתוח קיסרי , ואני יודעת שאם אני יגיע לשבוע 41-42 העוברית תהיה מעל 4 קילו ואז יגדל הסיכוי לקיסרי. האם במידה והעובר גדול מדי שולחים ליילוד\ זירוז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל עובר

הוספת תגובה

• ודרך אגב

נורית
    28/08/2008

אני לא יודעת אם זה חשוב אך אני משתמשת בקלקסן עקב בעיות קרישה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    29/08/2008

שלום
    אכן משקל העובר בתחם העליון של הנורמה
    1 - יש לשלול סכרת הריונית
    2 - ניתוח קיסרי מתבצע כאשר הערכת המשקל כ 4100 ומעלה (בהנחה של אפשרות טעות של כ 10% לכל כוון) או במשקלים אחרים כאשר אין התקדמות במהלך לידה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו