הפרשות וגירודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות וגירודים
    גאיה
    28/08/2008

שלום הנני נמצאת בשבוע 35 נמצא לי GBS חיובי כשהיתי מאושפזת בהריון בסיכון בביה"ח בשל צירים התקצרות צואר הרחם ופתיחה, טופלה כשבוע באמצעות אנטיביוטיקה, מאז נבדקתי כפעמיים בתרביות חוזרות 3 ימים לאחר סיום הטיפול ושבועיים לאחר סיום הטיפול שתי התרביות היו שליליות, מה שמפריע לי זה שיש לי הפרשות שלא נראות בעיקרון חריגות צבען שקוף צהבהב, השבוע במשך יומיים היתה לי הפרשה חומה - ונאמר לי בבדיקה במיון (שהגעתי בשל צירים) שזה כנראה מבדיקה פנימית שעשו לי 3 ימים קודם לכן - ואכן היא עברה), כשבוע לערך מגרד לי מאד והרופא אמר שאכן הוא רואה שאדום שם, ונתנו לי לעשות בדיקת שתן כללית ותרבית. בכל התקופה האחרונה אני נבדקת המון בכדי לראות שהפתיחה לא השתנתה - היתכן שהחומר סיכה ששמים גורם לגירוי? אני מרגישה חיצונית הרגשה לא נעימה ורצון לגרד כל הזמן מצב שממש לא נעים לי. המון תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות וגירודים

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    29/08/2008

קשה לענות ללא בדיקה. יכול להיות שהגרד נובע כתוצאה מרגישות לחומר סיכה, פטריה או גורמים אחרים.
    לגבי ה GBS - יש ליידע את הצוות המטפל בזמן הלידה כדי לקבל אנטיביוטיקה מונעת במהלך הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו