צירים מדומים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים מדומים?
    שלי
    29/08/2008

שלום רב, אני מתחילה היום שבוע 37 ולפני יומיים נתקלתי בכאבי גב ובטן תחתונה וכן בהתקשויות. הכאבים באו והלכו לסרוגין לא היו בתכיפות גבוהה. למחרת בבוקר הייתי במוקד מכבי וחוברתי למוניטור. בבדיקת הרופא את פלט המוניטור נאמר לי שלא נצפו צירים המובילים ללידה. הלילה שוב חזרו לי הכאבים לסרוגין. שאלותיי הם: 1. האם מה שאני מתארת אלו צירים או צירים מדומים (ברקסטון היקס)? 2. האם גם צירים מדומים כואבים? עד כה חשבתי שצירים מדומים אלו התקשויות הרחם שאינן כואבות. 3. האם הכאבים מבשרים על לידה קרובה או שיש עוד סיכוי לסחוב עד המועד המשוער? תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים מדומים?

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    29/08/2008

קשה לדעת ללא בדיקה - כולל מוניטור + בדיקה וגינאלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירים.

ד``ר איילון לחמן
    31/08/2008

לשלי שלום.
    הקובע בנושא הצירים זוהי העוצמה,משך ותדירות הצירים.בלידה פעילה העוצמה גוברת כמוכן המשך ותדירות הצירים.מקובל להמליץ לפנות לחדר לידה באם הצירים מופיעים אחת לחמש דקות ורצופים במשך שעה.לא ציין התדירות שהרגשת.בכל מקרה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו