מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגור בגדילה שבוע 34שירן30/08/2008
כבר חודש שיש פער בגדילה של היקף הבטן ללא התייחסות מיוחדת מצד הרופאה המטפלת השבוע שוב בוצעה הערכת גדילה ע"י רופאה אחרת שהגיבה בחומרה לתוצאות ושלחה אותי למעקב של מוניטור כל 3 ימים עם הוראה כי אם לא תהיה סגירה של הפער תבוצע הלידה בשבוע 36 להלן נתוני האולטרסאונד: גיל הריון 33.6 מיקום שיליה : קדמית דרגה 3 מי שפיר 111 BPD מתאים לשבוע 32.2 --- 80.4 OFD 109 מ"מ HC מתאים לשבוע 33.1 --- 299.1 AC מתאים לשבוע 31.1 -- 269.6 מתאים לשבוע 34.3 -- 66 FUMER משקל 1936 דופלר טבור 2.9 א. האם זה נחשב הריון בסיכון כך שכדאי לי לבקש רופא אחד למעקב ולא מתמחים שמתחלפים בכל ביקור? ב. האם יש קשר ישיר בין התזונה שלי ולעיכוב בגדילה (התחלתי הריון במשקל 38 ק"ג וכיום 49 קג) והאם כדאי לי לקחת אינשור פלוס להשלמת התזונה ג. האם חשובה מנוחה או שאין לכך השפעה (עובדת למעלהמ10 שעות אך עבודה משרדית בישיבה) ד.האם במידה וייולד בשבוע 36 במשקל קצת יותר מ2 ק"ג עשוי להיות פג ולסבול מאילו שהן תופעות לוואי, האם יצטרך להיות מאושפז תקופה ארוכה? ה. האם יש אילו שהם סיכונים לפגיעה שכלית או מוטורית לעובר? לתשובותכם אודה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/09/2008קשה לענות על שאלה כל כך מורכבת מבלי לבדוק אותך באופן יסודי, כולל הסטוריה מיילדותית והשוואה ללידות קודמות ולבדיקות קודמות בהריון הנוכחי.
במידה ויש ספק באבחנה מציע לפנות לחוות דעת שניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)