מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'ניס זאוסמר-הנקהיונית27/06/2007
שלום רב!
ילדתי את בני השני בשעה טובה, ובניתוח,הפעם באתי קצת יותר מוכנה נפשית והחלטתי להניק
ואכן היה שבוע וחצי קשים בהתחלה אבל עכשיו הסתדר יש חלב בשפע:
א. מה ניתן לעשות אם הנזילות האלו?איך הפשר לנהל אורך חיים כך אני מפחדת לצאת מהבית מחשש לשלולית(ולא הרפידות אינם תמיד מספיקות)?
ב. אני רוצה לעשות לו סדר יום ואיני מצליחה,ואני שוקלת להפסיק בגלל זה להניק , יש ימים שהדרישה ליניקה גדולה(כל שעה),ויש ימים שמספיק לו 6-8 פעמים...
ג.כיצד ניתן ליבש חלב?
תודה על הקדשת הזמן במענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
יונית27/06/2007האם הברזל שאני לוקחת יכול לעשות גזים?
אני אוכלת במהלך היום :
קורנפלקס
אבטיח
ממשים
אורז
סלט ירקות
גבינה
ביצה
ולחם מחיטה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכל והנקה
ג'ניס זאוסמר27/06/2007רווית שלום,
הברזל שאת לוקחת לא יגרם לתינוק גזים.
האוכל כמעט ולא משפיע על כמות ואיכות החלב . דיאטה קיצונית מכל סוג עלול להשפיע אבל נדיר. אם את אוכלת רגיל ומאוזן יהיה בסדר. אין צורך לעשות מעמצים מיוחדים, להמנע מאוכלים או להקפיד על דברים מיוחדים.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכיצד ניתן ליבש את החלב בשלב הזה?
יונית27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרווית
ג'ניס זאוסמר30/06/2007מזל טוב רווית,
אם הרפידות לא מספיקות ייתכן וכדאי לנסות סוג אחר . יש גם שיטה למנע את הנזילה ברגע שאת חשה שזה הולך לקרות . כשאת מרגישה תחושה של כווץ שניה לפני הנזילה תלחצי עם האצבע על הפטמה זה מונע את הנזילה - טריק שעובד נהדר, את יכולה גם לעשות את זה בכל מקום מבלי שאף אחד יראה ואין חשש מלצאת מהבית ההפך צריך.
הנקה וסדר יום לא כל כך הולכים ביחד. את לא כותבת מה גיל תינוקך אבל באופן עקרוני תינוק יונק חייב לינוק לפי רצונו ולא תמיד עם רווחים דומים אפילו בין ההנקות. תינוקות יונקים מקבלים כמויות שונות כל ארוחה וחלב שונה מבחינת הרכב קלורי ולכן מווסתים לעצמם את ההנקה - וזה נורמלי .
אם את עדיין צריכה לייבש את החלב תכתבי לי.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)