ג'ניס זאוסמר-הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ניס זאוסמר-הנקה
    יונית
    27/06/2007

שלום רב!
    ילדתי את בני השני בשעה טובה, ובניתוח,הפעם באתי קצת יותר מוכנה נפשית והחלטתי להניק
    ואכן היה שבוע וחצי קשים בהתחלה אבל עכשיו הסתדר יש חלב בשפע:
    א. מה ניתן לעשות אם הנזילות האלו?איך הפשר לנהל אורך חיים כך אני מפחדת לצאת מהבית מחשש לשלולית(ולא הרפידות אינם תמיד מספיקות)?
    ב. אני רוצה לעשות לו סדר יום ואיני מצליחה,ואני שוקלת להפסיק בגלל זה להניק , יש ימים שהדרישה ליניקה גדולה(כל שעה),ויש ימים שמספיק לו 6-8 פעמים...
    ג.כיצד ניתן ליבש חלב?

תודה על הקדשת הזמן במענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ניס זאוסמר-הנקה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

יונית
    27/06/2007

האם הברזל שאני לוקחת יכול לעשות גזים?
    אני אוכלת במהלך היום :
    קורנפלקס
    אבטיח
    ממשים
    אורז
    סלט ירקות
    גבינה
    ביצה
    ולחם מחיטה מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל והנקה

ג'ניס זאוסמר
    27/06/2007

רווית שלום,
    הברזל שאת לוקחת לא יגרם לתינוק גזים.
    האוכל כמעט ולא משפיע על כמות ואיכות החלב . דיאטה קיצונית מכל סוג עלול להשפיע אבל נדיר. אם את אוכלת רגיל ומאוזן יהיה בסדר. אין צורך לעשות מעמצים מיוחדים, להמנע מאוכלים או להקפיד על דברים מיוחדים.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכיצד ניתן ליבש את החלב בשלב הזה?

יונית
    27/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרווית

ג'ניס זאוסמר
    30/06/2007

מזל טוב רווית,
    אם הרפידות לא מספיקות ייתכן וכדאי לנסות סוג אחר . יש גם שיטה למנע את הנזילה ברגע שאת חשה שזה הולך לקרות . כשאת מרגישה תחושה של כווץ שניה לפני הנזילה תלחצי עם האצבע על הפטמה זה מונע את הנזילה - טריק שעובד נהדר, את יכולה גם לעשות את זה בכל מקום מבלי שאף אחד יראה ואין חשש מלצאת מהבית ההפך צריך.
    הנקה וסדר יום לא כל כך הולכים ביחד. את לא כותבת מה גיל תינוקך אבל באופן עקרוני תינוק יונק חייב לינוק לפי רצונו ולא תמיד עם רווחים דומים אפילו בין ההנקות. תינוקות יונקים מקבלים כמויות שונות כל ארוחה וחלב שונה מבחינת הרכב קלורי ולכן מווסתים לעצמם את ההנקה - וזה נורמלי .
    אם את עדיין צריכה לייבש את החלב תכתבי לי.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו