הריון - מתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון - מתי?
    נוי
    02/09/2008

שלום רב! הפסקתי לקחת גולות ע"מ שאני ובעלי נוכל להכנס להריון. הפסקתי את הגלולות ב- 2.08 (גלולה אחרונה), קיבלתי ווסת ב- 7.08 שנגמרה ב- 11.08. לפני שבוע ביצעתי בדיקת הריון ביתית שנמצאה שלילית. אני עורכת את בדיקות חום השחר ועדיין לא היתה עליה משמעותית בטמפ' זה נע סביב 36.6 מעלות. מתי צריך להיות לי הביוץ והמחזור הבא. כיצד ניתן לחשב זאת, ומתי לערוך בדיקת הריון הבאה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון - מתי?

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות - מתי יגיע ביוץ

ד''ר שמואל פנסקי
    04/09/2008

במידה ונטלת גלולות עד עתה - חפצת במניעת הריון , הייתי ממתין בסבלנות מספר חודשים ללא נקיטת אמצעים מיוחדים , מדידת חום בסיסי אינה מקובלת כיום , במידה . הביוץ מופיע 14 יום קודם ןיום הראשון של הופעת הוסת , סביב ימים אלו מומלץ לקיים יחסים , בתקופה הראשונה שלאחר הפסקת שימוש בגלולות מחזור הוסת לא תמיד סדיר , במידה ומחזור הוסת שלך ידוע כמאוד לא סדיר ללא גלולות , פני ליעוץ רופא נשים . בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מתי אפשר לעשות עוד בדיקת הריון?

נוי
    04/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו