העמסת סוכר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר
    אפרת
    04/09/2008

שלום רב. ביצעתי את בדיקת ההעמסה של 50 מ"ג. לאחר בדיוק שעה נלקח הדם והתוצאה הינה: 91.6. בהריוני הקודם התוצאה היתה 75... מדוע השוני הגדול בין שני ההריונות? האם יש קשר לזה שבהריון הזה אני אוכלת יותר פחמימות ובקודם לא הייתי מסוגלת?? אני יודעת שהגבול המקסימלי הוא 140 למרות שהבנתי שגם בפחות שולחים להעמסה המלאה. האם אני צריכה לבצע העמסה מלאה של 100 מ"ג?? תודה תודה. אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר

הוספת תגובה

• הבדיקה בוצעה ב - 25 בדיוק!

אפרת
    04/09/2008

שהבדיקה הוצעה כשהייתי בול ב - 25. תודה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העמסת סוכר "קטנה" 50 גרם

ד''ר שמואל פנסקי
    04/09/2008

שלום לך . 2 הבדיקות תקינות לחלוטין , רחוקות מהסף החריג , ואינן שונות מהותית אחת מהשנייה.
    גם אם תעשי יממה לאחר הבדיקה הראשונה בדיקה נוספת , צפוי שהתוצאה תהייה שונה מהקודמת אם כי בתחום הנורמה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יורם גלעדי
    05/09/2008

אין משמעות להבדל. התשובה תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו