דיקור מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר
    ליאור
    07/09/2008

שלום רב, לאחרונה אני מתוודעת לרופאים רבים העוסקים גם בדיקור מי שפיר, מלבד היותם מומחים בתחומי הגניקולוגיה. האם לצורך בדיקה זו צריכה להיות מומחיות ספציפית ? (כגון אולטרסאונד), וזה מלבד כמות ושכיחות הבדיקות אותם מבצע הרופא. ברצוני לציין מדובר על הריון יקר. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור מי שפיר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    07/09/2008

שלום לך
    מדובר באחת הבדיקות הבסיסיות שאותן חלק גדול מרופאי הנשים מבצעים בעבודתם היום-יומית. זה בטוח פחות מסובך מניתוח קיסרי או הרבה פרוצדורות פולשניות שאותם אנו מבצעים כל הזמן. ברור שככל שמבצעים אותה יותר כך גם המיומנות עולה, ויש רופאים שאינם רוצים לבצע מכל מיני סיבות השמורות עימם.
    בכל אופן את יכולה להתייעץ עם הרופא/ה שלך, עם חברות ועוד בנוגע לדיקור ואצל מי לבצעו. הכל שאלה של אמון וביטחון ברופא המטפל או המבצע.
    את מציינת שההיריון יקר, אבל תרשי לי לומר שתאמיני לי כל היריון הוא יקר להורים באותה מידה, ללא הבדל דת גזע ומין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו