הריון תאומים ספונטני שבוע 37+ 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון תאומים ספונטני שבוע 37+ 3
    לירון
    28/06/2007

בת 35 כמעט . בהריון תאומים בשבוע 37 + 3 . ספונטני . מזה שבועיים + יש לי הרגשה של טיפטוף ורטיבות מתמדת. על פי עצה כלשהי שמתי טמפון ונשארתי יבשה והטמפון קצת רטוב. א. האם זו ירידת מים? יש לציין שעם הופעת הסימפטום הנ"ל , חלה גם ירידה בהרגשת העוברים וכשנשלחתי למיון הכל היה בסדר אך אף אחד לא בדק אותי וגם אני לא הזכרתי את עניין הטיפטוף. היה חשוב לי יותר שהכל בסדר עם העוברים .
    כעת אני בבית ומחכה לשבוע הבא לתור לניתוח. האם הטיפטוף זו ירידת מים? או סתם הפרשה . דבר שלא זכור לי מהריון קודם. שאלה נוספת האם ישנה אפשרות לסגור את חתך הניתוח לא בסיכות או תפרים אלא בדבק ביולוגי. האם אוכל להתעקש? אשמח לתגובה . ובהצלחה לכל האחרות. לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טפטוף מקומי...

ד''ר בני שכטר
    28/06/2007

שלום לירון!
    כל חשד לירידת מים צריך להבדק ולהשלל. אם אין ירידת מים כנראה מדובר בהפרשות מוגברות על רקע ההיריון. זה שזה לא קרה בהיריון הקודם לא אומר דבר.
    בנוגע לחתך - לא נהוג להשתמש בדבק ביולוגי ולא הוכחה שום תוצאה טובה יותר בניתוחים קיסריים בשימוש בו. לכן לא נראה לי שיש צורך להתעקש. מה גם שלא בטוח שיש את החומר בשימוש רוטיני בבתי החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בני שכטר -

לירון
    29/06/2007

שלום רב,
    תודה רבה לך על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו