הפסקת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הריון
    סיגל
    08/09/2008

שלום אני בת 25 רווקה.. אני באיחור של כשבוע מהמחזור הרגיל שלי, עשיתי היום בדיקה ביתית שיצאה חיובית. מחר אני הולכת לבצע בדיקת דם. אינני מעוניינת בהריון זה. מה עלי לעשות? ואיזה תהליך אני עתידה לעבור? אם נניח שאני בשבוע שני של הריון, האם ניתן להפסיק את ההריון ע"י הטיפול התרופתי או שאני צריכה את הגרידה בכל מקרה? אודה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הריון

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    09/09/2008

עליך לפנות לועדה להפסקת היריון בביה"ח הקרוב למקום מגורייך או לעובדת סוציאלית אצלך בקופת החולים בכדי לקבל את כל האינפורמציה. ככל שתקדימי לעשות זאת כך יטב.
    כמו כן רצוי לפנות לרופא/ה שלך לבדיקה ובדיקה מה בדיוק גיל ההיריון.
    החשיבות היא שעד 7 שבועות מלאים ניתן לבצע הפסקת היריון ע"י טיפול תרופתי ואילו לאחר מכן יש צורך בגרידה.

לכן כדאי להזדרז ולא להתמהמה.
    כמו כן כדאי לחשוב על על אמצעי מניעה לאחר שהבלאגן יגמר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סיגל
    09/09/2008

פניתי לבית חולים באופן פרטי, בעזרת השם הבלאגן הזה ייגמר מהר מאוד :) תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו