טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בהריון בשבוע 6+4 אתמול עשיתי אולטרסאונד יש שק ויש דופק ויש שק חלמון אבל יש עוד שק שלא מובן מה הוא הרופא לא ידע להגיד לי מה זה הגודל שלו כפול שניים מהעובר הוא ביקש שאבוא בשבוע הבא לבדיקה חוזרת
אני יוצאת מדעתי הוא רשם בהבחנה שיכול להיות שזה שרירן או TRAP או עובר שלא התפתח או רירית של הרחם
אין לי מושג מה זה אומר ואיזה השלכות יש לכל דבר האם אפשר להמשיך בהריון אם כל ההשלכות? מה יהיה ממני המודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מכיוון שלא אני עשיתי את הבדיקה ואני לא יודע בדיוק מה הוא ראה. הכי שכיח שמדובר בהיריון תאומים שאחד מהם לא התפתח. במקרה כזה בד"כ השק הלא תקין מתמוס ונספג וההיריון השני ממשיך להתפתח כרגיל. לכן, לא היית נלחץ יותר מידי וממתין בסבלנות לבדיקה החוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר