ספירת שבועות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספירת שבועות בהריון
    קרן
    11/09/2008

את המחזור האחרון קיבלתי ב 13.7.08, מה שאומר שאני בערך בשבוע תשיעי. השבוע עשיתי אולטראסאונד ראשון ובישרו לי שהכל תקין אך הרופא אמר שאני בשבוע שביעי ושהעובר בגודל 1ץ5 ס"מ.. בשביל לדעת כיצד לעכוב אחר כל הבדיקות וכששואלי אותי באישה שבוע אני, מה עלי לענות? אני בשביעי או בתשיעי? סליחה על הבורות זהו הריון ראשון......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספירת שבועות בהריון

הוספת תגובה

• שבועות.

ד``ר איילון לחמן
    11/09/2008

לקרן שלום.
    גיל ההריון נספר מהיום הראשון של המחזור האחרון.אנו מתקנים עפ בדיקות עלקול חוזרות.אגב האם המחזורים סדירים אצלך?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבועות הריון - המשך

קרן
    11/09/2008

כן המחזורים שלי קבועים סביב ה 30 יום. אז אם הבנתי נכון עלי עדיין להתייחס כאילו ואני בשבוע תשיעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל ההריון

דר אילון לחמן
    11/09/2008

בהמשך לתשובתי הקודמת,בדיקת האולטרהסאונד מתקנת בדרך כלל את גיל ההריון,מסיבות שאולי והביוץ התרחש יותר מאוחר.ממליץ לאחר שבועיים לחזור על בדיקת האולטרהסאונד ועל פי התשובה להחליט על גיל ההריוןץ. האם צעיר בשבועיים או אם גילו מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו