מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק מוחי לעובר?אלמונית12/09/2008
שלום, אחותי בחודש 3 להריונה, בימיה הראשונים היא נטלה אנטיביוטיקה למניעת אלרגיה (פריחה שהתפשה לה על כל הגוף) אני יודעת שהמינון היה גבוה ואף לא עזר לאלרגיה. לאחר מכן נודע לה שהיא בהריון, האם יש סיכוי שהאנטיביוטיקה פגעה בעובר? האם ניתן לגלות את זה עוד בשלבים מוקדמים או בכלל? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לברר
ד''ר בני שכטר12/09/2008את שם האנטיביוטיקה ולהתקשר למרכז הטרטולוגי בתה"ש או בהדסה עין-כרם ולבדוק האם זה יכול לגרום לנזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק מוחי לעובר?
אלמונית14/09/2008ראשית, תודה על התגובה המהירה. סוג האנטיביוטיקה הוא צפורל במינון 2000 מ"ג. אחותי נטלה את האנטיביוטיקה בימיה הראשונים של ההריון, היא כלל לא ידעה שהיא בהריון ובוודאי גם הרופאה שנתנה לה את המרשם לא ידעה. בין שבוע ראשון עד שני להריון. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרידי וירוס ומום לעובר
אלמונית14/09/2008את האנטיביוטיקה אחותי נטלה בגלל וירוס בגרון, בעקבות שימוש באנטיביוטיקה החלה לה פריחה בכל הגוף ולמניעת הפריחה הזריקו לה סטרואידים בחדר מיון. האם קיים מצב שבו שרידי וירוס נשארים בגוף ויכולים לעבור לעובר וכתוצאה מכך העובר יכול להיוולד עם מום (אילמות, חירשות וכדומה)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
