דימומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים
    טלי
    14/09/2008

שלום, הנני בהריון שבוע 13...בערך לפני שבועיים שלושה התחיל דימום בינוני פתאומי שלאחריו רצתי למיון. לאחר כל הבדיקות נמצא עובר תקין עם דופק ושלחו אותי הביתה לנוח. מאז כל יומיים שלושה מופיע הדימום (קל יחסית) כל הזמן מלווה בטיפה כאבים. שאלתי היא מה עושים במקרה כזה?....האם צריך להתעקש לקבל מהרופא הפרטי מנוחה עד שזה יעבור?....האם זה באמת יעבור מתישהו?...האם זה מסכן את העובר ורומז שיש בעייה מסויימת? יש לציין שזה מאוד מדאיג אותי ואני כל הזמן בלחץ!....עוד יש לציין שזהו הריוני השני ויש לי ילדה בת שנה ו8 אשר היה בהריון תקין. אודה לתשובה מהירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים

הוספת תגובה

• דימום בחלק הראשון של ההריון

ד''ר שמואל פנסקי
    15/09/2008

דימום אינו נדיר בשלב זה, במידה ובוצע US שמראה על הריון תואם עם עובר פעיל וכמות מיים תקינה , סכויי ההצלחה טובים , כמובן שההריון נימצא ברמת סכון גדולה יותר מזו שללא דימום אך סכויים טובים שהדימום יפסק , מאוחר יותר יש להקפיד על זהוי מיקום השתרשות השלייה. לא הוכח שנוחה מועילה אך זו המלצה מקובלת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו