כאבים ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברחם
    ריצ
    14/09/2008

שלום בשבוע 5 +4 ימים אתמול למעלה מ8 שעות היו לי כאבים חזקים מאוד בכל הרחם במיוחד בתקרת הרחם, לא התכווציות אבל כאבים כמעט בלתי נסבלים. הכאב התפשט בצידי היירכיים עד הברכיים פשוט כאבי תופת לא יכולתי לעמוד על הרגליים. היום הכל חלף פה ושם מרגישה את הרחם. אתמול התקשרתי למיון ואמרו לי וייתכן שזו התחלה של הפלה ולא ביקשו לראות אותי מאחר וההריון צעיר ואין מה לראות או לעשות. אין לי שום דימום או הפרשה. ב 23/09/2008 יש לי אולטרה סאונד. לא יודעת מה לעשות! מבקשת לשמוע את דעתך תודה ריצ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברחם

הוספת תגובה

• כאב בטן שבשוע 4-5

ד''ר שמואל פנסקי
    15/09/2008

ראשית אני לא בטוח שהשבוע שאת מציינת הינו השבוע האמיתי , כיוון שבשבוע 4 בד"כ לא מבצעים עדיין תבחין הריון (הוסת הרגיל מופיע בסוף אותו שבוע) . ב US נרתיקי ניתן לראות שק הריון בד"כ החל מהשבוע החמישי (ערך תבחין ההריון בין 1000-2000 ) . מוטב אז במיקרה שלך לאשר נוכחות הריון תוך רחמי. היועצי ברופאך המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו