חוששת שאני בהיריון לא צרוי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת שאני בהיריון לא צרוי!
    לא משנה
    14/09/2008

שלום, סימתי את הוסת לפני כשובע. ביום שלישי שעבר ה-9.9. היתי אמורה להתחיל חפיסת גלולות חדשה.אך שכחתי והתחלתי ליטול יום למחרת ב-10.9. היום אני מרגישה חולשה,בחילה ועיפות(אך חשוב לציין שהיתי בסופש באילת ויכול מאוד להיות שגם היתבשתי או התקררתי מהמזגנים). בכל אופן עשיתי עכשיו בידקה ויצא שלילי. האם ביקת מקלון הזהב אמינה?אם לא,אילו בדיקות מומלצות? כמו כן, האם הבדיקה יכול לדעת בטווח של חמישה ימים מקיום האקט (כי קימנו ב-10.9. והיום רק ה-14.9.) אם אני בהריון או לא? כמו כן האם העובדה ששכחתי ליטול גלולה ב-9.9. ולקחתי יום אחרי היא קריטית מבחינת הסיכוי להריון?האם עלינו לנקוט אמצעי זהירות נוספים החודש כמו קונדום וכד' בשל כך? אודה לתשובתכם המהירה אני דואגת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם בהריון

ד''ר שמואל פנסקי
    15/09/2008

1. הבדיקה הביתית אמינה למדי .
    2. 5 ימים מקיום היחסים הינו טווח בו עדיין לא ניתן לגלות הריון במידה והחל , זאת גם בבדיקת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו