צירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים
    שלי
    14/09/2008

יש לי מהלילה צירים. בהתחלה הם הופיעו פעם בחצי שעה, עשרים דקות ולאחרונה הם מופיעים פעם ב- 10 דקות. בנוסף, עוצמת הכאב עלתה. המליצו לי לא להגיע לביה"ח מוקדם מידיי. מתי עליי להגיע לביה"ח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים

הוספת תגובה

• צירים מהלילה

ד''ר שמואל פנסקי
    15/09/2008

לא פרטט באיה שבוע את נימצאת , אני מניח מהניסוח שמדובר במועד הלידה הצפוי (37-42 שבועות) . קשה לתת יעוץ מדויק . במידה ואת בהריונך הראשון , הלידה בד"כ אינה מאוד מהירה ובאם את חשה היטב בתנועות , אין משהו חריג, הריונך אינו בסכון גבוה ניתן להמתין עד שיהיה ברור לך שאת בתהליך לידה אמיתי, כלומר הכאב הולך ומתחזק . תדירות הצירים עולה ואת חשה שהיית רוצה משהו שיקל על כאביך (בד"כ לפחות 2 צירים ב 10דקות) .
    ההגעה לבית החולים תלויה בעוד גורמים כגון המרחך מביה"ח , האם את נימצאת באזור בו הפקקים שכיחים ואז כדאי לקחת טווח ביטחון גדול יותר , הרבה תלוי בהגיון הבריא.
    לגבי הריון חוזר , לגברת יש במיקרים רבים תובנ לגבי משך הלידה הספציפי לה ובהתאם לכך מנווטת את מועד הפנייה לביה"ח.
    לידה קלה ובטוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו