בבקשה מענה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה מענה
    מודאגת
    15/09/2008

שלום אני בת 27 , הריון ראשון לפני כשבוע נצפה עובר crl 7.7 מ"מ מתאים לשבוע 6+5-ללא דופק ו.א 18.7 לכן גיל הריון 7+5 בזמן הבדיקה . גודל השק מתאים לשבוע 8+1 אני ממש בלחץ עוד כיומיים יש לי בדיקת us שניה כדי לוודא האם הריון תקין או לא........ הסיכויים אינם לטובתיה כלל? כלומר אין סיכוי שיהיה דופק? מיואשת מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה מענה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    16/09/2008

אין לדעת, בכל זאת נקווה לטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו קצת מעודד... הייתי בסרט הזה

נעמה
    16/09/2008

היום אני בשבוע 10 אבל בשבוע 5 +3 (וסת 1.7) הגעתי למיון עם דימום ונצפה שק הריון ללא דופק הרופאה אפילו לא ראתה עובר! כמובן שאמרה שאין כל כך סיכוי "הפלה מאיימת" ויש לשוב ל - U.S

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, המשך.. ואחרי 4 ימים עשיתי

נעמה
    16/09/2008

והכל בסדר, תודה לאל. זה נורא מוקדם לקבוע. שיהיה הרבה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו