בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    ליאורה
    16/09/2008

שלום רב לרופאים יקרים! אני בשבוע 24.2 .עשיתי בדיקת דם ויש כמה חריגות מן הנורמה לכן אני קצת מודאגת. HGB 10.4 g/dL RBC 3.35 M/uMCHC 31.8 g/dL 32-37 WBC 11.91 K/uL 4-11 Neutrophils % 74.6 % 37-70 Lymphocytes % 16.4 % 20-45 Neutrophils 8.90 K/uL 1.5-7.7 MCHC 31.8 g/dL 32-37 Lymphocytes 1.95 K/uL 1-3.5 HCT 32.7 % 35-47 שאר הפרמטרים בתווך הנורמה. ליפני כחודש הייתה נזלת אלרגית,עכשיו אני מרגישה טוב יותר אחרי הטיפול. יש נוגדנים לCMV.אדמת TOXOPLAZMA. HEPATITIS C -nonreactiv כל אני יום נוטלת כדור של פוריק,מה יכולה להיות הסיבה לירידה בהמוגלובין ועליה בכדוריות הדם הלבנות? אני מרגישה טוב ללא מחלות חום חוץ מעיפות. אשמח מאוד לתשובה. בתודה מראש, ליאורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    16/09/2008

ההמוגלובין יורד באופן נורמלי במהלך ההיריון ולכן יש צורך בנטילת ברזל (יתכן כי את צריכה להעלות את המינון). גם הספירה הלבנה עולה בהיריון כמו כן המחלה שהייתה לך יכולה לגרום לעליה קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו