דחוף דחוף (שמירת הריון)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף (שמירת הריון)
    דנה
    16/09/2008

שלום צריכה את עזרתכם דחוף אני שוהה בשמירת הריון החל משבוע 10להריוני בעקבות לחץ דם גבוהה 140/90 שמתחיל לי בכל הריון הרופא רשם שזה בעקבות לחץ דם כרוני כעט אני שבוע 17 ורופאי המוסד לביטוח לאומי רוצים ערכי לחץ דם נוכחים וכמו כן טוענים כי בלחץ דם כרוני בדר"כ לא מאשרים שמירת הריון שאלתי היא מדוע לדעתכם הם רוצים ערכי לחץ דם נוכחים מה זה נותן להם בעצם מה הם רוצים ליראות ? והאם באם הרופא נשים ירשום שהלחץ דם הגבוהה נובע אך ורק מההריון אז יאשרו את השמירה ביותר קלות? תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף (שמירת הריון)

הוספת תגובה

• לא יודע

ד''ר בני שכטר
    16/09/2008

שהרופא שלך יכתוב מכתב המגדיר את מצבך ומדוע הוא חושב שיש צורך בשמירת היריון ובביטוח הלאומי נקבעים האישורים על פי קריטריונים ספציפיים שאין לי מושג מה הם (אני מקווה שהם יודעים..).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

דנה
    17/09/2008

תודה על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו