לרופאים שלום-לחוצה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים שלום-לחוצה!!!
    נטלי
    18/09/2008

אני בשבוע 10 פלוס 6 לפני יומיים עשיתי אולטרסאונד הכל היה בסדר מהיום בבוקר כאבים בגב התחתון מושך לצלעות (צד שמאל) ועוד דבר מדאיג עד היום החזה היה נפוח עם גודש פתאום הוא רך ממש כמו לפני ההריון בלי רגישויות.... הדבר ממש מדאיג אותי האם יכול להיות הפלה נדחית??? האם החזה חייב להיות תמיד עם גודש ורגיש??? יש לציין שעברתי כבר הפלה בשבוע 11 העובר היה מתאים לשבוע 8.(זה היה לפני 10 חודשים).... אודה לעם על תשובתכם. דבר נוסף שעלי לציין תור הבא לרופא עוד 3 שבועות ושקיפות עורפית שבוע הבא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים שלום-לחוצה!!!

הוספת תגובה

• שום דבר שאני אומר כרגע

ד''ר בני שכטר
    19/09/2008

לא ירגיע אותך.
    ולכן הייתי מקדים את התור ועושה בדיקה אולטרה-סאונד רק בשביל להרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחתי אבל

נטלי
    19/09/2008

הצלחתי להקדים רק ליום רביעי בכל אופן אני רוצה לדעת בקשר לשדיים. אם הם היו גדושות וכואבות יכול להיות שהן פתאום יהיו רכות בלי כאב.... ? ויש לי גם נקודות בולטות סביב הפיטמה והרבה ורידים כחולים בולטים מאוד. בבקשה תענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו