מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרופאים שלום-לחוצה!!!נטלי18/09/2008
אני בשבוע 10 פלוס 6 לפני יומיים עשיתי אולטרסאונד הכל היה בסדר מהיום בבוקר כאבים בגב התחתון מושך לצלעות (צד שמאל) ועוד דבר מדאיג עד היום החזה היה נפוח עם גודש פתאום הוא רך ממש כמו לפני ההריון בלי רגישויות.... הדבר ממש מדאיג אותי האם יכול להיות הפלה נדחית??? האם החזה חייב להיות תמיד עם גודש ורגיש??? יש לציין שעברתי כבר הפלה בשבוע 11 העובר היה מתאים לשבוע 8.(זה היה לפני 10 חודשים).... אודה לעם על תשובתכם. דבר נוסף שעלי לציין תור הבא לרופא עוד 3 שבועות ושקיפות עורפית שבוע הבא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום דבר שאני אומר כרגע
ד''ר בני שכטר19/09/2008לא ירגיע אותך.
ולכן הייתי מקדים את התור ועושה בדיקה אולטרה-סאונד רק בשביל להרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחתי אבל
נטלי19/09/2008הצלחתי להקדים רק ליום רביעי בכל אופן אני רוצה לדעת בקשר לשדיים. אם הם היו גדושות וכואבות יכול להיות שהן פתאום יהיו רכות בלי כאב.... ? ויש לי גם נקודות בולטות סביב הפיטמה והרבה ורידים כחולים בולטים מאוד. בבקשה תענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)