עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    אור
    22/09/2008

שלום זהו הריון ראשוון שלי\ עברתי הפלה לפני מספר ימים עם הכדור ציטוטק שמוחדר ךנרתיק (4 כדורים קטנים) \ ביצעתי בדיקת us והשק והעובר עדיין ברחם . היה לי מעט דימום פנימי. החדירו לי בשנית את הכדור , זהו היום השני מאז הכדור השני ועדיין אין דימום רציני. אני ממש מודאגת האם הכדור הזה לא פונקציונלי האם אני סתם סובלת מכל התופעות לוואי \:חום, כאבי בטן , שלשולים , בחילות קשות ולא תתבצע כלל הפלה? ... במידה והכדור לא יבצע את ההפלה הדרושה האלץ לבצע גרידה \. אני נורא מפחדת זהו הריון ראשון והבנתי שבגרידה יש יותר סיכונים ועלול להיווצר זיהום ברחם בבקשה מהמומחים ייעצו לי האם מצבי תקין ומה עלי לעשות? תודה וסליחה על האורך....... אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• אין הרבה מה לעשות

ד''ר בני שכטר
    23/09/2008

אם האופציה התרופתית לא תצליח אכן יהיה צורך בגרידה.

לפחות אני יכול להרגיע אותך שאחוז הסיבוכים שציינת הוא מאד-מאד נמוך.
    בפעם הבאה, אם אינך מעוניינת בהיריון, תשתדלי לשמור על עצמך כראוי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההריון היה רצוי בהחלט!!

אור
    27/09/2008

זהו הריון רצוי מאוד שנכשל עקב אי דופק עובר! לא צויין כי ההריון בלתי רצוי סתם כך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו