סוכרת הריונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת הריונית
    ילנה
    23/09/2008

שלום . אני בת 23, בשבוע 26 להריון ראשון. בשבוע 24 עשיתי העמסת סוכר 50 גר' התוצאה הייתה 197. הרופא המטפל שלי נמצא בחופשה כרגע וניגשתי לרופא תורן עם התוצאה. הרופא התורן שלח אותי לעשות העמסה של 100 גר'. כשסיימתי עם הבדיקה נכנסתי לרופא תורן אחר כי אותו רוםא לא היה כדי לברר משהו נוסף והוא אמר לי שהוא לא מבין למה שלחו אותי לעשות העמסה של 100 כי אם יש תוצאה מעל 190 אז זה ודאי שיש סוכרת הריונית ונתן לי הפניה למרפאת סוכרת הריונית. באותו ערב קיבלתי תוצאות של העמסה של 100 והתוצאות יצאו תקינות לחלוטין. בצום - 75 אחרי שעה - 129 אחרי שעתיים - 94 את התוצאה הרביעית לא קיבלתי... שוב הייתי צריכה לגשת למרפאה כדי לקבל הסבר ושוב היה רופא תורן אחר שפשוט לא ידע מה לענות לי, אלה היו המילים שלו "אני לא יודע על מה צריך להיסתכל כדי להגיד לך מה נכון" . זאת התשובה שיצאתי איתה ממנו, ובנוסף הוא נתן לי הפניה לסקירה נוספת ומשהו שקשור לבליעה. אני כל כך מבולבלת כי כל רופא אומר משהו אחר והרופא שלי לא נמצא, אני כבר שבוע לא ישנה כמעט כי אף אחד לא יכול להסביר לי מה קורה ורק בועטים בי מרופא לרופא,ומה צריך לעשות הלאה והרופא שלי חוזר רק בעוד חודש. בנוסף יש לי הרבה מי שפיר שגם על זה אף אחד לא יכול לענות לי מה יכולה להיות הסיבה. ובשבת האחרונה היה לי ירידת מים במשך חצי יום, כל פעם היו יוצאים מים בכמויות קטנות,יום לאחר מכן הייתי אצל רופא והוא רק נתן לי הפניה למיון למקרה שיהיה עוד פעם משהו דומה, אך לא הסביר כלום. אני מאוד מבולבת ולא יודעת מה לעשות, מבקשת את עזרתך והכוונה מה זה יכול להיות ומה לעשות הלאה עד שהרופא שלי יחזור. המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת הריונית

הוספת תגובה

• סוכרת הריונית

ילנה
    23/09/2008

עכשיו קיבלתי תוצאה רביעית והיא 38

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרת

ד''ר פרדי דוד
    24/09/2008

קודם כל , העמסת סוכר שלך תקינה ואין סוכרת הריונית.
    לגבי ירידת מים הדבר מחייב בדיקה מיידית ע"י רופא באם אכן יש ירידת מים.
    לגבי ריבוי מי השפיר צריך לבצע סקירת מערכות מורחבת ע"י רופא מיומן על מנת לקבוע מה הסיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו