האם איקקלומין עוזר? ומה הפגיעה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם איקקלומין עוזר? ומה הפגיעה?
    שגית
    24/09/2008

שלום הרופא הקודם שלי המליץ לי על לקיחת איקקלומין -בגלל שחלות פובליצסטיות ומחזור לא סדיר ואכן אחרי שני שימושים נכנסתי להריון, זאת לאחר ניסיונות "טבעיים" של 10חודשים שלא הצליחו. כעת אני מנסה שוב והרופא הנוכחי לא מוכן לתת לי איקקלומין בטענה שלא הוכח סטטיסטית כי הוא מעלה את הסיכוי להריון. מה האמת? האם איקקלומין עוזר או לא? שאלה נוספת-הבנתי שאיקקלומין פוגע ברירית הרחם- האם מדובר על פגיעה בעקבות שימוש ממושך, או שמספיק שימוש אחד-שניים כדי שתגרם פגיעה? האם זו פגיעה זמנית או תמידית? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איקאקלומין

ד''ר פרדי דוד
    24/09/2008

איקאקלומין הנה תרופה המגבירה ביוץ ע"י ריבוי מסר זקיקים שיבשילו לביוץ וכך מגדילה את הסיכוי להרות.
    צודק רופאך שאינו מוכן לתת את התרופה סתם כך ללא מעקב היות וקיימות גם תופעות לוואי לטיפול כזה. לכן עליך לפנות למרפאת פוריות ושם תקבלי לאחרבירור ו בדיקות מתאימות את הטיפול הטוב ביותר לו את זקוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו