בצקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת
    יעל
    24/09/2008

שלום! אני בשבוע 19 ובימים האחרונים יש לי קצת בצקות ברגלים. הלכתי לקופת חולים האחיות אמרו שזה לא נורא עשו לי בדיקת שתן+לחץ דם והכל היה תקין. הפחד שלי הוא לגבי רעלת הריון. יש לציין שזהו הריון שני שלי לאחר 3 שנים כאשר ההריון הקודם היה תקין לחלוטין. אני מאוד מפחדת בנוסף לכך "שנשמות טהורות" אחדות טרחו להלחיץ אותי שאני אזהר שזה לא התפתח לרעלת הריון, חוץ מזה אני מרגישה טוב אבל מאוד חוששת אני סה"כ בהתחלה ונראה לי שזה הגיע מהר. האם בהכרח זה מסמן על רעלת הריון? או שיכולה להיות סתם בצקת? האם יש מה לעשות בנידון? עד כה כל הבדיקות טפו טפו יצאו תקינות. אנא ענו לי אני ממש בלחץ, תודה ושנה טובה ובריאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת

הוספת תגובה

• בצקת.

ד``ר איילון לחמן
    25/09/2008

ליעל שלום.
    קודם כל עדין מוקדם לדבר על רעלת הריון.יתכן לעתים הבצקות נובעות מחוסר אכילת חלבונים מספקת,קרי בשר עוף או דגים מדי יום.כדאי בהתיעצות עם רופאך לבדוק רמת החלבון (אלבומין) בדם.זאת בנוסףלבדיקת תפקודי הכליות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו