מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקתיעל24/09/2008
שלום! אני בשבוע 19 ובימים האחרונים יש לי קצת בצקות ברגלים. הלכתי לקופת חולים האחיות אמרו שזה לא נורא עשו לי בדיקת שתן+לחץ דם והכל היה תקין. הפחד שלי הוא לגבי רעלת הריון. יש לציין שזהו הריון שני שלי לאחר 3 שנים כאשר ההריון הקודם היה תקין לחלוטין. אני מאוד מפחדת בנוסף לכך "שנשמות טהורות" אחדות טרחו להלחיץ אותי שאני אזהר שזה לא התפתח לרעלת הריון, חוץ מזה אני מרגישה טוב אבל מאוד חוששת אני סה"כ בהתחלה ונראה לי שזה הגיע מהר. האם בהכרח זה מסמן על רעלת הריון? או שיכולה להיות סתם בצקת? האם יש מה לעשות בנידון? עד כה כל הבדיקות טפו טפו יצאו תקינות. אנא ענו לי אני ממש בלחץ, תודה ושנה טובה ובריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת.
ד``ר איילון לחמן25/09/2008ליעל שלום.
קודם כל עדין מוקדם לדבר על רעלת הריון.יתכן לעתים הבצקות נובעות מחוסר אכילת חלבונים מספקת,קרי בשר עוף או דגים מדי יום.כדאי בהתיעצות עם רופאך לבדוק רמת החלבון (אלבומין) בדם.זאת בנוסףלבדיקת תפקודי הכליות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)