הכל תקין, ו...???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל תקין, ו...???
    לי
    25/09/2008

שלום, כבר שנה שמנסים וכלום לא קורה:( עשיתי בדיקות הורמונים - הכל תקין. בעלי עשה בדיקת זרע - הכל תקין. אתמול יצאתי מצילום רחם - שתי החצוצרות - הכל תקין. מה עוד נותר לעשות בשלב זה? (חוץ מלהיות רגועה). האם ישנן עוד בדיקות "על הדרך" שאצטרך לעשות? אודה על תגובתכם. תודה ויום טוב, לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכל תקין, ו...???

הוספת תגובה

• ???

לי
    02/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יש עוד לעשות ?

ד''ר שמואל פנסקי
    02/10/2008

תשובות מושכלות קשה לתת מבלי שדנם בכל מיקרה לגופו , כמובן שחסריפ פרטם רבים כדי לתת לך תשובה , לדוגמא לעיתים הכל בסדר אך רק ה"מיקווה" שמגיע לאחר הביוץ יכול להוות בעייה , תדירות היחסים... לכן כדי שתתיעצי עם מומחה לבעיות פריון , לפעמים גם לאחר ברור מקיף נשארים ללא תשובה מספקת . מקובל לאחר שנה להתחיל בטפול גם אם אין תשובה חד משמעית לגבי הסיבה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

לי
    02/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו