הקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות
    לילי
    28/09/2008

שלום אני בשבוע 15- הריון ראשון. האם זה הגיוני שאני עדיין סובלת מבחילות ללא סוף ומקיאה כל בוקר? האם אני צריכה לפנות לרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות

הוספת תגובה

• בחילות

שירה
    28/09/2008

לילי היקרה בנסיון לעודדך, אני סבלתי(עד כדי התמוטטות) מתופעות אלו ארבעה חודשים תמימים ולא יום אחד פחות. אח"כ היתה הקלה מסוימת אבל תחתיה היה סימפטום מציק חדש. תזכרי את המתנה המופלאה בסוף התהליך ותתחזקי.. שנה מתוקה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכר עד כאב...

שני
    28/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאה ובחילה בהריון

ד''ר שמואל פנסקי
    28/09/2008

לרוב תסמינים כאלו נוטים לחלוף בסוף השליש הראשון , אך יש כאלו הסובלות לאורך חלקים גדולים של ההריון, אני סבור שרופאך יכול להעריך את מצבך ובהתאם ליעץ כיצד ניתן להקל עליך . ישנן מספר אפשרויות אם כי אין אחת אופטימלית .
    שנה טובה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו