בבקשה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף
    לי
    28/09/2008

אני בשבוע 40.2 עם סכרת הריונית היתי היום במיון בבדיקה של מוניטור ובדיקת רופא אחרי בדיקה רופא אמר לי שהרחם עדיין סגור אבל בגלל בסכרת אמר לבוא ביום חמישי לעשות זירוז אני רציתי לדעת מה זה זירוז האם זה כואב ואם זה עוזר בכלל העובר שוקל 3400 + , - מה אי אפשר לחכות ולא לעשות זירוז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דחוף

הוספת תגובה

• אני עברתי זירוז

אולגה
    28/09/2008

וזה ממש לא היה נורא.. עברתי זירוז בגלל מצוקת עובר בשבוע 41.. מטפטפים לוריד חומר שמכווץ את הרחם. הלידה עם הזירוז הייתה הכי קלה שלי כי התקדמה הכי מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרת הריונית וזרוז

ד''ר שמואל פנסקי
    29/09/2008

ככלל עדיף להגיע עם התפתחות לידה עצמונית , השראת לידה מתבצעת כאשר האינטרס של העובר או האם לסיים את ההריון הוא כזה שמצדיק את השמוש בכלי השראת הלידה שאינו נטול חסרונות . ככלל ככל שהתנאים ללידה נוחים יותר ( מידת הפתיחה , מרקם הצוואר שאמור להיות רך, קיצור הצוואר, מיקום הראש - האם הוא נמוך, אם הצוואר אחורי או קדמי ) הסכוי להשראת לידה מוצלךחת ולא ארוכה מדי גדולים. לכן במידה והתנאם נוחים מאוד מספיקה סבה לא מאוד חזקה , אך אם תנאי הצוואר אינם נוחים ללידה הסכון שהתהליך לא יהיה אופטימלי גדול יותר ולכן דרושה סיבה טובה להשרקאת הלידה . מקובל בסוכרת הריונית לילד במועד הצפוי אך גם כאן , מאוד תלוי האם הסוכרת קלה ומאוזנת אופטימלית , האם הלידה ראשונה או חוזרת (התהליך בד"כ פשוט יותר בחוזרות) והאם התנאים להשראת לידה נוחים , ולבסוף ואולי בהתחלה מהי גישת היולדת לתהליך. לגבי התהליך עצמו , ישנן שיטות מגוונות שיש להתאימן ספציפית לנתונים שלך . בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירים

לי
    29/09/2008

תודה על תשובתך. אחרח בדיקה שעשיתי במיון ואמרו לי ההרחם עדיין סגור רציתי להוסיף ששיליה שלי דרגה 3 ואחורית, ובבית אחרי בדיקה התפתחו לי צירים בהתחלה לא סדירים כל 10 דקות ובלילה משעה 20 ועד הבוקר היו חזקים כל 4 ו5 דקות ובבוקר זה נרגע ועכשיו יש לי לפעמים פעם אחרי 10 ופעם אחרי 20 דקות אף מזה כואבים מה עלי לעשות ללכת לבית חולים או לחכות כמה זמן זה ימשך עד שיהו סדירים ואולי אני מתבלבלת בכאבי בטן? אבל זה ממש כואב כאבי מחזור כאלה התחיל מהגב התחתון וכשיכ חי ציר הבטן מתקשה והעובר זז תעזור לי בבקשה כי אני לא יודעת מה לעשות ללכת לבית חולים עכשיו או לחכות אני לא ממש רוצה לבלות בבית חולים בחג תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

לי
    29/09/2008

איך אני יכולה לעזור לעצמי שהלידה תתפתח? אולי ללכת יותר ולהתעסק במשהו ולא לשכב כמו שאני עושה בלי לזוז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו