מוטרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת
    מעיין
    30/09/2008

שלום אני אמא לשתיים ובהריון שבוע 6 האם הפרשות שקופות ולבנות הם רגילות בהריון או שיש לי סיבה לדאגה והשמח אם תסביר לי מה זה אומרהערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה - negative HEPATITIS Bs Ag - negative HEPATITIS C Ab 1 - Negative TREPONEMA SCR./TPHA 2 - IU/ml <3 Negative TOXOPLASMA IgG - Negative TOXOPLASMA IgM 3 - IU/ml negative 7.30 RUBELLA Ab IgG 4 - IU/ml 9.90 positive CMV IgG - negative CMV IgM פירוט הערות מציין הערה 1 Treponema SCR by ELISA 2 POSITIVE: >=8.8 BORDRELINE: 7.2-8.8 NEGATIVE: 0-7.2 3 NEGATINE: 0-15 POSITIVE: >=30 BORDERLINE: 15-30 4 POSITIVE: >=0.6 BORDERLINE: 0.4-0.6 NEGATIVE: 0-0.4

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת

הוספת תגובה

• הפרשות שקופות , תוצאות מעבדה

ד''ר שמואל פנסקי
    30/09/2008

א. הפרשות כאלו שאת מתארת אינן מורות על מימצא חריג. ב. תוצאות המעבדה מראות שאינך חולה במחלות הזיהומיות שנבדקו . המשך הריון תקין ומהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו