דחוף דחוף עזרה בבקשה,,,,,,,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף עזרה בבקשה,,,,,,,
    תמרי
    04/07/2007

שלום,ראשית רציתי להתנצל אולי אני לא בפורום הנכון,,,בתי בת 32 נמצאת בהריון רביעי סליחה חמישי לאחר שההריון הראשון לא שרד היתה ל לידה מוקדמת בחודש החמישי ,ולאחר מכן בכלההריונות תפרו את צוואר הרחם וההריונות צלחו היום יש לי שלוש נכדות מתוקות שיהיו בריאות , כאמור היא נמצאת בהריון רביעי וגם תפרו אתצוואר הרחם רק אתמול היא עשתה אולטרסאונד התברר שהשילייה נמצאת למטה והרופא אמר שכנראה אין מנוס מניתוח קיסרי היא נמצאת בשבוע ה16 להריון , את ההריונות הקודמים היא עברה בלידה רגילה ,וכשביתי שאלה למין העובר הרופא אמר לה שזו עוד בת , בת רביעית , אני מבחינתי ששמעתי שההריון באופן כללי בסדר גמור שמחתי , אבל לפתע ראיתי את בתי בוכה ולא יכולה להפסיק את הבכי לאחר מכן גם בבית מידי פעם היא בוכה לבד לעצמה , כמה שנסתי לדבר איתה להסביר לה לא הצלחתי היא אמרה לי שאני לא אבין אף פעם אחרי שהיה לה בהריון הראשון בן כך ף פעם היא לא תוכל לראות את הפנים שלו כי לא נראה לה שיהיה עוד הריון כן היא בשמירה ומקבלת כדורים וזריקות למניעתהצירים המוקדמים , בקיצור קצרה ידי מלהושיע אותה ואני לא יודעת כיצד להתמודד במצבים כאלה קשה לי לראות אותה נכנסת למרה , והרי יש בבית שלוש בנות קטנות לטפל , בבקשה בבקשה אם תוכלי ליעץ לי הכיצד להתמודד עם המצב , ,,,והאם אין מנוס מניתוח קיסרי שהשילייה נמצאת בפתח בשבוע שכזה? סליחה על אורך ההודעה , ותודה תודה מכל הלב,, רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף עזרה בבקשה,,,,,,,

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר בני שכטר
    04/07/2007

שלום רחל!

1. נתחיל מהקל...כאשר השליה נמצאת מעל פתח הרחם לחוסמת את המעבר, המצב נקרא ,שלית פתח" ואין מנוס מניתוח קיסרי. אבל... מיקום השליה יכול להשתנות עד לשבוע 20 בערך. כך שיש להמתין בסבלנות וחלזור אז על הבדיקה ולראות מה המיקום של השליה.
    2. ביתך נמצאת במצוקה כתוצאה מהטראומה אותה חוותה בהיריון הראשון. אני ממליץ בחום לפנות ליעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי בכדי לאבחן את הבעיה ולטפל בה מבעוד מועד. את יכולה לפנות לרופא/ת הנשים שלה או לרופא/ת המשפחה ולהתייעץ כיצד לעשות זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תמרי
    05/07/2007

שלום לד"ר בני

לא נותר לי מלבד להודות לך על המהירות והיחס שאתם מעניקים,
    אתה וכל הצוות בפורום הנהדר , תודה רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו