מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה מדאיגהלחוצה07/10/2008
שלום לכם אני נמצאת בשבוע 36. בסקירת מערכות מאוחרת שנעשתה לי בסביבות שבוע 22 התגלה אצל העובר "אגן כליות מורחב -6" , הומלץ לי להישאר במעקב, במעקב שעשו לי בשבוע 30 נראה כי אגן הכליות 10 וכי גודל עובר מתאים לשבוע 28. הרופא לא היה חד משמעי לגבי דיקור מי שפיר והציע לחזור לביקה נוספת בשבוע 33 והכין אותנו לכך שאם אגן הכליות יתרחב עוד אז זה יעיד על תסמונת דאון. חזרנו לבדיקה ואגן הכליות נשאר 10 וגודל עובר עדיין בפיגור של שבועיים. השאלה היא האם זה מעיד על פיגור? אנחנו ממש חוששים ולא נראה לי שמי שפיר בשלב הזה יעזור לנו. כל הבדיקות שעשינו עד היום היו תקינות מלבד מה שכתבתי. חלבון עוברי, המבחן המשולב, הכל. בבקשה תחזרו אליי בהקדם. בעלי במתח נפשי רב מאוד. התחושות שלי אופטימיות יותר משלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה.
ד``ר איילון לחמן09/10/2008ל-לחוצה שלום.
אכן אגני כליות מורחבים הינם לעתים אחד מסימני תסמונת דאון.אם את מודאגת ,כפי שנשמע, הייתי ממליץ שתתיעצי עם יועץ גנטי,או שבשיתוף עם רופאך תבצעי בכל זאת בדיקת מי השפיר,כדי שיהיה רוגע עד סוף ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)