בדיקה מדאיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה מדאיגה
    לחוצה
    07/10/2008

שלום לכם אני נמצאת בשבוע 36. בסקירת מערכות מאוחרת שנעשתה לי בסביבות שבוע 22 התגלה אצל העובר "אגן כליות מורחב -6" , הומלץ לי להישאר במעקב, במעקב שעשו לי בשבוע 30 נראה כי אגן הכליות 10 וכי גודל עובר מתאים לשבוע 28. הרופא לא היה חד משמעי לגבי דיקור מי שפיר והציע לחזור לביקה נוספת בשבוע 33 והכין אותנו לכך שאם אגן הכליות יתרחב עוד אז זה יעיד על תסמונת דאון. חזרנו לבדיקה ואגן הכליות נשאר 10 וגודל עובר עדיין בפיגור של שבועיים. השאלה היא האם זה מעיד על פיגור? אנחנו ממש חוששים ולא נראה לי שמי שפיר בשלב הזה יעזור לנו. כל הבדיקות שעשינו עד היום היו תקינות מלבד מה שכתבתי. חלבון עוברי, המבחן המשולב, הכל. בבקשה תחזרו אליי בהקדם. בעלי במתח נפשי רב מאוד. התחושות שלי אופטימיות יותר משלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה מדאיגה

הוספת תגובה

• בדיקה.

ד``ר איילון לחמן
    09/10/2008

ל-לחוצה שלום.
    אכן אגני כליות מורחבים הינם לעתים אחד מסימני תסמונת דאון.אם את מודאגת ,כפי שנשמע, הייתי ממליץ שתתיעצי עם יועץ גנטי,או שבשיתוף עם רופאך תבצעי בכל זאת בדיקת מי השפיר,כדי שיהיה רוגע עד סוף ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו