הפלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה...
    חסוי
    07/10/2008

שלום וברכה! לפני יומיים לא נצפה דופק באולטרסאונד בשבוע 9. הרופא אמרה לי לחכות שבוע (עד יום א' 12.10.08) שאולי זה יפול לבד (ושזה עדיף) ואם לא, שאגיע לרופא תורן, והיא הביאה לי הפנייה לאולטרסאונד . יצאתי המומה ובוכיה, וכעת אני מבולבלת ומלאת שאלות: 1. היום, יום ג' בערב החל לי דימום. מה זה אומר? שזה הולך ליפול לבד? 2. ואם זה לא יפול לבד, צריך לעשות גרידא? מה המשמעות של זה? זה מעיין ניתוח? במה זה כרוך? 3.ומה קורה אח"כ, כמה זמן אחרי ההפלה\הגרידא יהי הביוץ הקרוב שלי? איזה כיף שיש את מי לשאול!!! אשמח לתשובות כמה שיותר מפורטות... אני בלחץ מטורף! המון תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה...

הוספת תגובה

• הפלה

ד``ר איילון לחמן
    09/10/2008

לחסוי שלום
    הפעולה שאת הולכת לעבור הינה טכנית פשוטה.בהרדמה כללית נכנסים לצוואר הרחם בדרך הנרתיק,שואבים תוכן הרחם לאחר הרחבה קטנה של הצוואר.הזמן הממוצע הינו כעשרים דקות. לאחר שעתיים ברוב המקומות שולחים הביתה.כמובן עליך להגיע בצום.חשוב להביא בדיקות הדם כמו סוג הדם וספירת דם.המחזור הבא מגיע בין 4 ל-6 שב.לאחריו ניתן שוב להיכנס להריון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו