שאלה חשובה ממש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה ממש
    דפנה
    05/07/2007

שלום, שמי דפנה אני בת 24 ככל הנראה אני בהיריון (ממש בהתחלה) שבוע 2 (נשמע מצחיק...), הענייןהוא שהיו לי כמה פעמים שהיתה לי מעין הפרשה נוזלית ורדרדה פעם אחת גם קצת חומה כזו (סליחה על התיאור) ומכל מיני שיחות אמרו שאולי זה הריון חוץ רחמי (אין לי כאבים בצד אלא מעין דקירות מידי פעם בכל האזור של הבטן לרוב בטבור ועייפות מתמדת)יש שאמרו שזה טבעי אבל מטבעי להריון חוץ רחמי יש הבדל גדול ... ואני ממש מפחדת (הריון 1). הרופאה אמרה שאם אני רוצה אפשר לעשות אולטראסונד פנימי ואני קצת מפחדת...וגם לא יודעת אם צריך... זה לא יכול להזיק? כלומר זה ממש בהתחלה....זה לא יכול לסכן את ההריון? בעיקר זה מפחיד ממש (כי בחיים לא עשיתי בדיקה כזאת) בקיצור אני לא יודעת מה לעשות ואני לרוב מוצאת את עצמי מפחדת ולא מבינה מה זה ההפרשות האלה אז אני ממש אודה לכם על עצתכם כי אני מרגישה די אבודה ובמילה אחת או שתיים - לא יודעת.
    תודה
    דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה ממש

הוספת תגובה

• לא לפחד

ד''ר בני שכטר
    05/07/2007

שלום דפנה!
    היריון בשבוע שני? את עדיין לא יכולה לדעת, כי מדובר עוד לפני שיש איחור במחזור.
    בדיקת היריון עושים לאחר שיש איחור ואז יודעים.
    לא הייתי משליך לפי צבע ההפרשה על המצב.
    וכן, את לא צריכה לפחד מבדיקה פנימית, כי זה לא מזיק כלל להיריון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו