לג'ניס זאוסמר נראה לי שנגמר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לג'ניס זאוסמר נראה לי שנגמר
    יונית
    05/07/2007

לי החלב..
    בני בן 3 וחצי שבועות
    הנקה מלאה(רק ממש שאני מוטשת הוא מקבל בקבוק חלב שאוב או מטרנה)
    עד תחילת השבוע היה לי ים של חלב נגר ממני בכל עת ופתאום כלום נעלם כלא היה לא נוזל יותר חלב,ואני לא מצליחה לשאוב כמו קודם(שאבתי ב10 בקבוק של 120 ועכשיו בקושי מצליחה לגרד 60)
    האם זה אומר שגם הקטן לא יונק ולא מקבל את מה שהוא צריך?
    השארתי אותו היום הרבה על השד בגלל הפחד,אבל זה לא עזר אחרי חצי שעה הוא צרח לאוכל ולא היה חלב שאוב ונאלצתי לתת מטרנה והוא אכל בשקיקה..
    לאן נעלם החלב?ומה אני יכולה לעשות כדי להחזיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם החלב נגמר או לא?

ג'ניס זאוסמר
    05/07/2007

שלום רב,
    לא כל כך סביר שהיה חלב בשפע בחילת השבוע ועכשו אין. הרי לוקח זמן והרבה יותר מכמה ימים עד שהחלב נגמר. התחושה של פחות חלב קיימת בשלב הזה אבל זה לא מדד טוב לקבלת חלב כי תינוקות יונקים יעיל יותר בשלב הזה. מד טוב הוא עליה במשקל - בעצם הדד הטוב ביותר. אם הינוק שלך עולה במשקל (תקחי אותו לטיפת חלב) עז יש מספיק חלב.
    אני ממליצה לך להקחת פסק זמן מכל הלחצים של אחרי לידה , להניק הרבה - פיקניק לך ולתינוק במטה - זה יכול לעשות פלאים.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יונית
    06/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו