לא ישנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ישנה
    אלין
    15/10/2008

שלום, אני בהריון ראשון, תחילת שבוע 15. הריון תקין ברוך ה'. לאחרונה אני מתקשה לישון בלילות. אני נרדמת יחסית מוקדם (עשר בערב) ומתעוררת לקראת השעה אחת - שתיים בלילה ולא מצליחה להרדם עד הבוקר. אציין שלפני ההריון הייתי ישנה טוב. האם ישנה סיבה מיוחדת לבעיה? כיצד ניתן לפתור אותה? תודה, אלין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ישנה

הוספת תגובה

• לא ישנה.

ד``ר איילון לחמן
    16/10/2008

לאלין שלום.
    לצערי אין פתרון קל לבעיתך. כדאי אולי לשתף רופא המשפחה בבעיתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלין

חסוי
    16/10/2008

אני לא רופאה..... אבל אולי יעזור לך לשמוע, שגם אני, בשבוע 16, ומאז תחילת ההריון השינה שלי היא ממש לא מה שהיתה. יש ימים שאני נרדמת מאוד מוקדם ובשלוש בלילה מסיימת את השינה. יש לילות שאני קמה תכופות לשירותים. יש לילות שהראש מלא מחשבות ותיכנונים והתרגשויות וציפיות.....ויש ימים שאני ישנה נפלא , אבל גם אז זה לשש-שבע שעות מקסימום (לפני ההריון הייתי ישנה מעולה). חברה טובה אמרה לי, שהטבע עושה לי הכנה בנושא השינה.....שאתרגל לשינה מועטת.....שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו