מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיליה אחורית נמוכהלילי16/10/2008
לפני שבוע עשיתי סריקת מערכות מוקדמת הכל היה תקין ב"ה. הרופא ציין שיש לי שיליה אחורית נמוכה- לא מכסה את פתח הצוואר הוא אמר שבדר"כ זה מסתדר בהמשך ההריון. רציתי לדעת: מה זה אומר שיליה אחורית? האם היא לא אמורה להיות מקדימה? ומהם הסיכונים שהיא נמוכה? האם זה אומר שאי אפשר ללדת בלידה טבעית? (קראתי פעם שזה אורמ ניתוח קיסרי) ומה הסיכוי שאכן זה יסתדר בהמשך. תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלייה אחורית נמוכה - מה המשמעות?
ד''ר שמואל פנסקי16/10/2008השלייה משתרשת בחלק מדופן הרחם , היא יכולה להיות קדמית, בכיפת הרחם , אחורית או שליית פתח (מספר סוגים) . 3 הראשונים הינם אפשרויות נורמליות , שליית הינה חריגה ובאם היא מתמידה זהו מצב המחייב ניתוח קיסרי כיוון שהשלייה חוסמת את פתח יציאת העובר.
שלייה אחורית נמוכה , כאשר האבחנה מבוצעת בשלב מוקדם של ההריון אינה מהווה בעייה , כיוון שהשלייה אינה מכסה את הפתח ולבטח כאשר הרחם יגדל היא תתמקם באופן מרוחק מצוואר הרחם, בכל אופן צייני זאת כאשר תעברי את הסקירה השנייה כדי שהרופא יקפיד על ציון מיקום השלייה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלייה נמוכה
נאהדה30/04/2009שלום קוראים לי נאהדה אני בשבוע 33 להריון לפני כמה ימים היה לי דימום קל אחרי בדיקת אולטרא סאונד בבית חולים התברר שהשלייה נמוכה והיא נמצאת בעיקר מתחת לצלקת של הניתוח הקיסרי שהיה לי בלידה ראשונה רק רציתי לדעת האם יש סיכון על החיים במקרה של ניתוח קיסרי שני או על הרחם במקרה הזה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)