Streptococcus agalactiae

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Streptococcus agalactiae
    שירי
    17/10/2008

אני נמצאת בשבוע 35 להריון, לאחר בדיקת תרבית שתן לפני מס' שבועות ,התגלה אצלי פלורה מעורבת, הרופא שלי המליץ לי על טיפול של 5 ימים אנטיביוטיקה ובדיקה חוזרת. לאחר הטיפול נתגלה בבדיקה השניה כי יש לי חיידק streptococcus agalactiae ושוב קיבלתי טיפול אנטיביוטי אחר: amoxycillin trihydrate 500mg כמו כן התגלה רגישות כלשהיא - עדיין לא קיבלתי את התוצאה, השאלה מה עליי לעשות? , האם במקרים כאלו שוקלים ניתוח קיסרי על מנת לא להדביק את העובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Streptococcus agalactiae

הוספת תגובה

• strepto

ד``ר איילון לחמן
    17/10/2008

לשירי שלום.
    לא,אין סיבה להמליץ על ניתוח קיסרי.הסטרפטוקוקוס שלך האם סווג כGROUP B?אגב המקסימום שעושים הוא מתן אנטיביוטיקה תוך ורידית בזמן הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק בשתן

ד''ר פרדי דוד
    18/10/2008

א. במקרה כזה אני נוהג לבקש בדיקה חוזרת לפני מתן אנטיביוטיקה
    ב. מסקנתי מתיאורך שבדיקת השתן נילקחה בצורה לא נכונה. יש להגיע לבדיקה עם שלפוחית שתן מלאה. ולא להשתין ישירות לכוס אלא כמעט את כל השתן לשחרר בשירותים ורק כמות קטנה מסוף ההשתנה לשחרר לכוס . קרוב לוודאי שאת שיחררת שתן ישירות לכוס הבדיקה.
    ג. תמונה כזו מופיעה הרבה פעמים בבדיקה אחת ונעלמת בבדיקה החוזרת.
    ד. בכל מקרה האנטיביוטיקה מיותרת בשלב זה אלא אם כבר, אז בזמן הלידה ע"י טיפול תוך ורידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו