דקירות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בבטן
    סיגל
    19/10/2008

שלום, יום חמישי עשיתי בדיקת בטא ושמחתי לגלות שאני בהריון (178), אחרי טיפול IVF שעשיתי ב- 02/10 (הוחזרו 2 עוברים איקסי). אני נוטלת נרות פרוגרסטרון 200 מ"ג 3 פעמים ביום. יש לי מעט כאבים - מעין דקירות - בצידי הבטן התחתונה, בעיקר בצד ימין אבל גם בשמאל.הכאבים אינם חזקים וזה בא והולך. יש גם כאבים הדומים לכאבי מחזור. האם זה נורמלי? האם זה יכול להעיד על הריון חוץ רחמי? גירוי יתר שחלתי (הבטן לא נפוחה, שאבו לי 10 בציות)? התפתחות לא תקינה של ההריון, או איזושהי בעיה אחרת? תודה, סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות בבטן

הוספת תגובה

• דקירות בבטן תחתונה

יעל
    20/10/2008

אני בשבוע 31, לאורך כל ההריון שלי יש לי כאבים בבטן התחתונה (הריון ראשון). הרופאים כולם אומרים שכל עוד צוואר הרחם סגור, הכל תקין ולכ- 40% מהנשים יש כאבים כמו שאת מתארת לאורך כל ההריון במיוחד בהריון ראשון. שיהיה לך הריון קל יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירות.

ד``ר איילון לחמן
    20/10/2008

לסיגל שלום.
    בעקרון,אין לדעת ללא בדיקה הסיבה לכאבים .את בודאי בהשגחה רפואית,אז ממליץ לגשת ולהיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירות בבטן

סיגל
    20/10/2008

תודה על תשובתך. אני אמורה להבדק רק ביום רביעי, כי הרופא שלי בחו"ל. האם יש דחיפות להבדק לפני כן במיון? אם חלילה משהו לא תקין, האם יש אפשרות לאבחן או לטפל בזה בשלב כל כך מוקדם? רציתי להוסיף שזהו היריון ראשון ואת הדקירות אני מרגישה עוד מלפני האיחור במחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו