מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועות עובריעל19/10/2008
שלום, זהו הריוני הראשון ואני בשבוע 30+5. לאורך ההריון אני מרגישה את העובר חלש (כמו נגיעות קלות ביותר). יש לי שליה קדמית נמוכה (אך לא פתח). הרופא שלי אומר שאין קשר בין השניים ושולח אותי לעשות פעמיים בשבוע מוניטור. שני רופאים אחרים שקבלו אותי במיון ועשו לי מוניטור (בזמנים שונים) טענו שיש קשר בין השליה הקדמית לתנועות חלשות ובהחלט ייתכן שאני מרגישה את העובר חלש בעקבות השליה הקדמית. לאחר ניטור + אולטרסאונד - הכל נראה תקין ושוחררתי ממיון. הייתי מעוניינת לדעת אם באמת יש קשר בין השליה הקדמית לתנועות עובר? האם מומלץ לעשות ניטור פעמיים בשבוע למרות שאיני מרגישה ירידה בתנועות עובר (אך כן מרגישה אותם חלשות, כמו נגיעות קלות ביותר)? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות.
ד``ר איילון לחמן20/10/2008ליעל שלום.
גם אני בדעה ששיליה קדמיתמפחיתה את הרגשת התנועות.המשמעות של ירידה בתנועות היא ההפחתה בתחושה לגבי אותה אשה ספציפית.באותו הריון.לגבי בדיקות המוניטור,הן נעשות ,אני מניח,ליתר בטחון.אינן כרוכות בסיכון מיוחד,כך שנתון לשיקול דעת הרופא המלווה ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)