תנועות עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר
    יעל
    19/10/2008

שלום, זהו הריוני הראשון ואני בשבוע 30+5. לאורך ההריון אני מרגישה את העובר חלש (כמו נגיעות קלות ביותר). יש לי שליה קדמית נמוכה (אך לא פתח). הרופא שלי אומר שאין קשר בין השניים ושולח אותי לעשות פעמיים בשבוע מוניטור. שני רופאים אחרים שקבלו אותי במיון ועשו לי מוניטור (בזמנים שונים) טענו שיש קשר בין השליה הקדמית לתנועות חלשות ובהחלט ייתכן שאני מרגישה את העובר חלש בעקבות השליה הקדמית. לאחר ניטור + אולטרסאונד - הכל נראה תקין ושוחררתי ממיון. הייתי מעוניינת לדעת אם באמת יש קשר בין השליה הקדמית לתנועות עובר? האם מומלץ לעשות ניטור פעמיים בשבוע למרות שאיני מרגישה ירידה בתנועות עובר (אך כן מרגישה אותם חלשות, כמו נגיעות קלות ביותר)? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר

הוספת תגובה

• תנועות.

ד``ר איילון לחמן
    20/10/2008

ליעל שלום.
    גם אני בדעה ששיליה קדמיתמפחיתה את הרגשת התנועות.המשמעות של ירידה בתנועות היא ההפחתה בתחושה לגבי אותה אשה ספציפית.באותו הריון.לגבי בדיקות המוניטור,הן נעשות ,אני מניח,ליתר בטחון.אינן כרוכות בסיכון מיוחד,כך שנתון לשיקול דעת הרופא המלווה ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו