טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי מאושפזת בבית חולים בתאריך 22-25/9 , עשו לי בדיקת הריון בגלל הטיפולים שקיבלתי והיא יצאה שלילית פחות מ-0 .
לפני שבוע וחצי עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית , אתמול עשיתי בדיקה בתית שוב והיא יצאה חיובית, האם ייתכן שבזמן האשפוז הייתי בהריון ולא ניתן היה לראות זאת כי זה היה מוקדם מידי , כמה ימים לאחר ההתעברות ניתן כבר לזהות הריון בבדיקת דם , תאריך ווסת אחרונה בערך ב8/9/08 .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד