בבקשה עצה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עצה...
    חסויה
    22/10/2008

שלום אני בת 17 וחצי לפני שמונה חודשים נכנסתי להריון "לא רצוי" מחבר שלי שההורים שלי לא מסכימים בשום אופן שאני והוא ניהיה ביחד.. ההורים שלי החליטו להסתיר מכולם את ההריון אז כל זמן ההריון אני בבית ולא יוצאת אפילו למרפסת... אני מאוד רוצה את הילד הזה...אני מרגישה שיש לי בן למרות שלא עשיתי שום בדיקות או משהו כזה כי זה הריון בסתר.... אני מאוד קשורה אל העובר למרות שאנחנו עוד לא מכירים.. ההורים שלי החליטו שאני אלד בבית ולאחר מכן הם יקחו את התינוק לאימוץ ושאני צריכה לשכוח ממנו... אני רוצה לציין שההריון ואני בכלל לא רצויים במשפחה אני מהמגזר הערבי וחיללתי את כבוד המשפחה למרות שרק ממשתי אהבה... עכשיו אני מפחדת ולא יודעת מה לעשות..הלוואי שהיה ביכולתי לברוח ... אני אשמח לשמוע אצות...וגם אני ממש מפחדת מהלידה ויודעת שזה כואב...מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עצה...

הוספת תגובה

• עצה

יפית
    22/10/2008

לבחורה הצעירה שלום, הרבה אני לא יכולה לעזור, הלוואי שהיה אפשר , האם יש סיכוי שתנסי לדבר עם ההורים שלך ולהסביר שאת אוהבת אותו , מה הסיבות שההורים שלך לא רוצים אותו אולי סיבות מוצדקות, ואולי אם את בכלל בהתחלת הריון בשלב שאפשר לעשות הפלה זה נראה לי הרבה יותר עדיף מאשר להיות 9 חודשים בהריון ואח"כ למסור אותו . בכל מקרה תהיה החלטתך אשר תהיה ואין ספק שהיא קשה ואת מאוד צעירה , כאחת שעברה לידה , אני יכולה להבטיח לך שהלידה בכלל בכלל לא כואבת עם לוקחים אפידורל, אני מקוה שאצלכם זה בסדר לקחת אפידורל, כי אם כן לא תרגישי בכלל את הלידה. עדיין אני חושבת שאם יש לך אפשרות לעשות הפלה זה עדיף מאשר לעבור תשעה חודשים של הריון שאז קשה יותר לוותר על הילד וזה גם לא פייר לבקש ממך כזה דבר. מקווה שעזרתי והמון המון בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

יפית
    22/10/2008

מצטערת רק עכשיו ראיתי שכתבת שאת בחודש שמיני , כך שההצעה הקודמת מיותרת. אין לי מושג מה הסיבות שהוריך לא רוצים את חברך ואולי גם הסיבות מוצדקות , קשה לדעת ולתת לך עצה על סמך מה שכתבת. בכל מקרה כפי שציינתי קודם לפחות אני יכולה להבטיח לך שאם את עובדת לידה עם אפידורל לא תרגישי שום דבר. בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו