איחור במחזור בבקשה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור בבקשה דחוף
    גל
    23/10/2008

שלום רב אני בת 26 נשואה טרייה , לקחתי גלולות במשך כמעט 9 שנים רצוף הפסקתי גלולות ב - 16/9 וקיבלתי מחזור ב - 20/9 המחזור נמשך עד ה- 25/9 לא קיימנו יחסים שבוע ("הימים הנקיים") ולאחר שטבלתי במקווה קיימנו יחסים כמעט כל יום. כרגע המחזור בעצם מאחר ב - 6 ימים לפי החישוב שלי (אני לא ממש מבינה מתי הביוץ וכו'..לצערי ) עדיין לא עשיתי בדיקה (לא ביתית ולא בדיקת דם ) רציתי לדעת מה הסיכוי שאנחנו בהריון?יש סבירות כזו שמיד אחרי הפסקת הגלולות ניתן להיכנס להריון? או שחלילה חלילה יש איזו בעיה בעיכוב המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור בבקשה דחוף

הוספת תגובה

• איחור במחזור.

ד``ר איילון לחמן
    23/10/2008

לסיו שלום.
    עיכוב במחזור לאחר הפסקת גלולות הינה תופעה שכיחה ומסמנת את התאוששות המערכת ההורמונלית בגופך לאחר דיכוי הגלולות.כמובן שאין בכך לשלול אפשרות של הריון.
    הפשוט לבצע בדיקת דם להריון ולדעת המצב.חשוב גם להיבדק אצל הרופא הגינקולוג שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר איילון לחמן תודה רבה

גל
    23/10/2008

על התשובה הזריזה! מקווה שאכן הבדיקה תהיה חיובית (אנחנו מאוד רוצים להינכס להריון ) כמה זמן איחור נחשב לאיחור נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה.

ד``ר איילון לחמן
    23/10/2008

לסיו שלום.
    יש להמתין מעבר ל14 יום מיום הביוץ.או עיכוב בהגעת המחזור.
    בהצלחה.שתיהיה שנה פוריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו